Toont alle 2 resultaten

Auto uitlezen apparaat

Foxwell i80TS PRO OBD1/OBD2/EOBD/Canbus Diagnoseapparaat All systems + TPMS + Coderen

De i80TS is de meest uitgebreide machine van Foxwell, compleet met volwaardige TPMS functie, Bi-directionele tests en coderingsfuncties. De i80TS biedt voertuigdekking op dealerniveau voor meer dan 72 automerken

 1.899,00

Een auto uitlezen met een apparaat van OBD Partner

Mankeert er iets aan een auto en wilt u graag precies weten wat dit is? Dan kunt u natuurlijk alles zelf helemaal nalopen om te zien wat er mis is. Maar het is een stuk eenvoudiger en sneller om hier een OBD apparaat voor te gebruiken. Dit apparaat leest namelijk direct de diagnostische informatie van een auto uit, zodat direct duidelijk is wat hier mee aan de hand is. Een auto uitlezen met een apparaat is dan ook een veel betrouwbaar manier om een diagnose te stellen. Zelfs de kleinste dingen kunnen met behulp van een OBD apparaat worden ontdekt.

Met een OBD apparaat een auto uitlezen

We hebben bij OBD Partner een groot aantal verschillende OBD apparaten voor u in de aanbieding. We verkopen louter producten die wij zelf hebben kunnen testen, zodat wij onze klanten altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren. We vinden het belangrijk om ook goede informatie te geven aan onze klanten, zodat zij weten welk apparaat het beste op hun wensen aansluit. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook merkgerichte apparaten. Met deze versies krijgt u informatie die nog gedetailleerder is. Voor het auto uitlezen een apparaat kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Professioneel een auto uitlezen met een apparaat

Of u nu een professioneel autobedrijf heeft of een enthousiaste hobbyist bent, wij hebben een apparaat voor het auto uitlezen klaarstaan dat helemaal doet wat u wenst. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat wij op dit gebied allemaal verkopen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor het OBD apparaat dat het beste op uw wensen is afgestemd. Wij zorgen er daarna voor dat dit zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.