Toont alle 3 resultaten

Diagnose apparatuur

Foxwell NT680NL PRO OBD2/EOBD Diagnosecomputer All systems

De Foxwell NT680PRO is een veelzijdige alles-in-één oplossing die speciaal is ontworpen voor doe het zelver of semi-professionele gebruiker. Met deze krachtige tool kun je meer dan 70 verschillende automerken uitlezen en resetten.

 299,00

Foxwell i70BT PRO OBD1/OBD2/EOBD/Canbus Diagnoseapparaat All systems

De i70BT is de grotere broer van de Foxwell i50pro, waarmee u tevens bi-directionele tests kunt uitvoeren, en volledig draadloos werkt met de bluetooth interface

 599,00

Foxwell i80TS PRO OBD1/OBD2/EOBD/Canbus Diagnoseapparaat All systems + TPMS + Coderen

De i80TS is de meest uitgebreide machine van Foxwell, compleet met volwaardige TPMS functie, Bi-directionele tests en coderingsfuncties. De i80TS biedt voertuigdekking op dealerniveau voor meer dan 72 automerken

Oorspronkelijke prijs was: € 1.899,00.Huidige prijs is: € 1.499,00.

Werken met diagnose apparatuur

Bent u op zoek naar professionele diagnose apparatuur, waarmee het mogelijk is om een auto uit te lezen? U bent dan bij OBD Partner aan het juiste adres. Wij hebben deze apparatuur namelijk volop voor u klaarliggen. Dit is betrouwbare apparatuur waarmee u meteen tot in detail ziet hoe het met uw auto is gesteld. Onze apparatuur voor de diagnose van uw auto is in meerdere uitvoeringen te krijgen bij ons. Zo verkopen wij zowel OBD, OBD2 als EOBD apparatuur. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor uitleesapparatuur die specifiek op een bepaald merk auto is gericht. Zo krijgt u een nog nauwkeuriger analyse.

Online diagnose apparatuur kopen

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te geven om een goede analyse te kunnen maken van hoe het met een auto gesteld is. Het maakt daarbij niet uit voor wat voor doeleinde dit is. Wellicht bent u een hobbyist die graag zelf reparaties uitvoert aan een auto. Maar, onze tools zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor mensen die professioneel aan de slag willen met repareren van auto’s. De tools helpen hierbij. Dankzij de diagnose apparatuur die wij verkopen is meteen te zien hoe het met een bepaalde auto gesteld is en wat er aan gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat deze weer perfect werkt.

Diagnose apparatuur kopen bij OBD Partner

OBD Partner is een betrouwbare partner als het aankomt op het uitlezen van een auto. Wij hebben namelijk de tools klaarstaan waarmee u erop mag rekenen dat u een analyse krijgt die helemaal perfect geregeld is. We hebben alle apparatuur voor diagnose voor u op voorraad liggen en kunnen dit dan ook snel aan u leveren. De producten die wij verkopen zijn door onszelf uitgebreid getest, aangezien we er graag zeker van willen zijn dat we onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.