Retourneren

OBD-Partner.nl hanteert een zeer soepel retourbeleid. we vinden het immers belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom krijgt u van ons 30 dagen de tijd om uw online aankoop via de webshop uit te proberen. Wanneer u een artikel retour wilt sturen verzoeken wij u vriendelijk het volgende in acht te nemen:

  • Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, betalen wij alle door u betaalde bedragen terug. Stuur uw originele factuur mee in de doos, of een ander bewijs waar u aankoop uit blijkt. En vermeld hierop dat u uw bestelling wilt retourneren en vermeld tevens uw bankgegevens! of een ander bewijs waar u aankoop uit blijkt. U kunt er ook voor kiezen om het EU formulier te gebruiken.
  • De retourartikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd te worden. Verstuur deze ten allen tijde in een verzenddoos, en plak niets op de verpakking van het artikel. De kosten voor retourzenden zijn voor uw eigen rekening.
  • Indien een product toch beschadigd is, kan OBD-Partner.nl ervoor kiezen het product deels te vergoeden.

U kunt het gehele herroepingsrecht vinden op deze pagina. 

Let op! Deze voorwaarden zijn van toepassing op webshop bestellingen, niet op afhaalorders.